ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Κ.Δ. Θεσσαλίας συγχαίρει το μέλος του Πιτσίλκα Βασίλειο που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις και ανακηρύχθηκε Διεθνής Διαιτητής. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2017-2018

  2017-2018

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κεντροδυτικής Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ο.Δ.Κ.Ε. , πρόκειται να λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας Καλαθόσφαιρας  στη Λάρισα και Καρδίτσα. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.sdkkdth.gr στην ενότητα χρήσιμα έγγραφα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  κο. Μανασή Χρήστο:6944730232 και   κο. Παπαδημητρίου Αθανάσιο:6944414247

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ. 2019

Νέα σχολή Διαιτησίας δοιργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης ΚΔ Θεσσαλλίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Οι υποψήφοι Διαιτητές μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκρονική δ/νση του συνδέσμου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το α' 10ήμερο του Φεβρουαρίου 2019 και θα διαρκέσουν δύο περίπου μήνες. Οι υποψήφιοι θα παρακολουθήσουν θεωρητικά μαθήματα κανονισμών αλλά και πρακτικά μαθήματα σε γήπεδο μπάσκετ και θα πραγματοποιήθούν σε Λάρισα και Καρδίτσα προκειμένου να γίνει ευκολότερη η παρακολούθηση.

Στοιχεία επικοινωνίας: Παπαδημητρίου Αθανάσιο: 69444414247, Μανασή Χρήστο: 6944730232

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Ο  Σ.Δ.Κ.ΚΔ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του και Καθηγητή Διαιτησίας κ. Νίκο Πιτσίλκα για την αναληψη των καθηκόντων ως υπεύθυνος διατησίας στη VTB League και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.