Συλλυπητήρια Θανάση Δεσλή

Το Δ.Σ και τα μέλη του ΣΔΚΚΔΘ, συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου διαιτητή Θανάση Δεσλή, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό παράδεισο, φίλε Θανάση.

«ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ» Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

«ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ» Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Σας έδωσα και μου δώσατε πολλά. Από σήμερα

θα είστε όλοι σας “επίτιμοι” στην καρδιά μου

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ 1

Τι είπε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών

Καλαθοσφαίρισης Κ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ προς τιμήν του.

 

«Επίτιμος» λοιπόν χωρίς τα δικαιώματα του εν ενεργεία μέλους και στο μέλλον δεν θα μετέχω σε καμία διαδικασία ψηφοφορίας, που αφορά στα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα, ούτε βεβαίως στην εκλογική διαδικασία του συνδέσμου μας, όμως εγώ από σήμερα δεσμεύομαι να στηρίζω την εκάστοτε διοίκηση και να την εκπροσωπώ, όπου, όπως και όποτε μου ζητηθεί.

 Αυτό, για μένα, δεν σημαίνει ουσιαστική «αποστρατεία», αλλά μία νέα ευθύνη και από σήμερα σας υπόσχομαι, ότι θα επιτιμώ τον τίτλο που μου αποδώσατε και θα είμαι πάντα δίπλα σας, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.

Όσον αφορά στην διοίκηση που ακολουθούσα όλα τα 17 χρόνια στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΊΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΔΚΕ), ξέρετε πολύ καλά ότι πάντα ακολουθούσα μέχρι τέλους το έντιμο μονοπάτι της καρδιάς μου, χωρίς ίχνος φόβου παραμένοντας αμετακίνητος σε κάποιες αρχές που με χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο, έχοντας πάντα μαζί μου, με το μεγάλο και υγιές κομμάτι της έντιμης, της ανεξάρτητης, της αδέσμευτης, της ακηδεμόνευτης διαιτησίας, μακριά από επιρροές και παρεμβάσεις

Εγώ ήμουν, είμαι και θα παραμείνω «αναρχικός» με την καλή έννοια του όρου, ότι δεν υποτάσσομαι τυφλά σε κανέναν, αλλά έμαθα στη ζωή μου από μικρός να υποτάσσομαι και να υπηρετώ ηθικές αξίες και αρχές.

Εγώ πάντα ήμουν καπετάνιος της μοίρας της δικής μου και των διαιτητών που υπηρετούσα. Κανένας ποτέ δεν αποφάσισε για μένα και τους διαιτητές, χωρίς εμένα.

 Δεν ήμασταν όμως αυτά τα χρόνια, όλοι ίδιοι στην διαιτησία.

Οι διαιτητές για μένα δεν χωρίστηκαν ποτέ σε «δικά μου παιδιά» και «αποπαίδια». Είχαμε μια σύγκρουση αυτών που ζούσαν απ’ τον Αθλητισμό με αυτούς που ζούσαν και ανέπνεαν για τον Αθλητισμό και για την Καλαθοσφαίριση. Για μένα διαιτητής σημαίνει φίλος, συνάδελφος, συνοδοιπόρος, συναθλητής .Αλλά για κάποιους άλλους δυστυχώς θα το πω, διαιτητής σήμαινε «εργαλείο».

Κλείνοντας να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρό μας τον κ. Απόστολο Νικολούλη, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη της Γ.Σ. του συνδέσμου μας. για τη σημερινή μεγάλη για μένα τιμή που μου κάνατε.

Aγαπητοί συνάδελφοι

Σας έδωσα και μου δώσατε πολλά και από σήμερα θα είστε όλοι σας “επίτιμοι” στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ 2

Για τον Περιφερειάρχης μας, είπε ότι μπορεί να μην συμπλέουμε κομματικά, αλλά και εγώ και όλοι οι Αθλητικοί παράγοντες του αναγνωρίζουμε ότι χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε σήμερα ούτε Αθλητισμός, ούτε Πολιτισμός στην Θεσσαλία. Για τον λόγο αυτόν και μείς, οι άνθρωποι του Αθλητισμού, είμαστε πάντα δίπλα του σε κάθε του προσπάθεια, σε κάθε του επιδίωξη.

Για τον Χρήστο τον Χριστοδούλου είπε ότι είναι η καλύτερη σήμερα επιλογή της ΕΟΚ για τον επικεφαλής της Ελληνικής Διαιτησίας, ένας πρώην διεθνής διαιτητής που διαιτήτευσε σε τρεις Ολυμπιάδες με τον οποίο τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας, όπως επίσης τον συνδέουν και με τον σημερινό Γεν. Γραμματέα της ΟΔΚΕ Παντελή Ελευθεριάδη, με τον Πρώην Γεν. Γραμματέα την ΟΔΚΕ τον Μάρκο τον Ναλετάκη και με τους αγαπημένους του Νίκο Ιωάννου και Αντώνη Σπυρόπουλο που ήρθαν απ΄ την Χαλκίδα για να παραστούν στην εκδήλωση.

Για τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο είπε ότι του χρωστάει πολλά και θα είναι πάντα υποχρεωμένος μαζί του, ότι είναι μαζί με την Λαρισαία την Λίνα την Σουλούκου, στους τρεις καλύτερους Έλληνες δικηγόρους στο Αθλητικό δίκαιο και ότι είναι τόσο έντιμος και ηθικός, αρετές που σπάνια συναντάς σε Έλληνα Δικηγόρο.

Ενώ για τον Σωτήρη Κέλλα είπε ότι είναι ο δημοσιογράφος που μέσα από τα κείμενά του αναζητεί μόνο την αλήθεια προσπαθώντας να μεταλλάξει το αθλητικό όραμα σε πραγματικότητα, αποστασιοποιούμενος όμως απ’ όλα εκείνα που υποβιβάζουν την ανθρώπινη υπόσταση.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Κ.Δ. Θεσσαλίας συγχαίρει το μέλος του Πιτσίλκα Βασίλειο που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις και ανακηρύχθηκε Διεθνής Διαιτητής. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ. 2019

Νέα σχολή Διαιτησίας δοιργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης ΚΔ Θεσσαλλίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Οι υποψήφοι Διαιτητές μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκρονική δ/νση του συνδέσμου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το α' 10ήμερο του Φεβρουαρίου 2019 και θα διαρκέσουν δύο περίπου μήνες. Οι υποψήφιοι θα παρακολουθήσουν θεωρητικά μαθήματα κανονισμών αλλά και πρακτικά μαθήματα σε γήπεδο μπάσκετ και θα πραγματοποιήθούν σε Λάρισα και Καρδίτσα προκειμένου να γίνει ευκολότερη η παρακολούθηση.

Στοιχεία επικοινωνίας: Παπαδημητρίου Αθανάσιο: 69444414247, Μανασή Χρήστο: 6944730232

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.